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질문 이것좀영어로번역해주세요 ㅠㅠㅠ급해요살려주세요
정보가 없는 사용자 조회수 575 작성일2009.08.18

♠ 베이글 ♠

담백한 맛이 일품인 베이글은요. 미국의 아침 식사로 즐겨먹는 빵인데요. 도넛과 모양이 닮고 노릇한 황금색의 표면과 속,그리고 씹을수록 깊은 맛이 특징입니다. 그런데 베이글의 유래는 미국이 아니라 하네요..

베이글은 2천년 전부터 전해져 온 유대인의 전통 빵 입니다. 맛과 실용성을 따지는 검소한 민족의 특성이 그대로 담긴 빵이죠..

그런 베이글이 어떻게 미국에 들어왔는지는 2가지의 분석이 있습니다. 한가지는 베이글이 저지방, 고 탄수화물이라는 점인데요..비만에 시달리는 미국인들에게 아주 고마운 빵으로 인기를 얻으거죠.. 또 하나의 원인은 유대인들의 세력이 미국에 점차 확대됨에 따라 수요가 증가하게 된 거구요
또 하나의 이야기는요.. 처음 베이글이 세상에 알려진 것은 1683년에 폴란드 시골의 빵 기술자가 황제 쟝 소블레스키를 칭송하여 구운데서 유래합니다. 쟝 황제는 승마의 달인이었는데 빵 기술자가 말 등자 모양을 닮은 빵을 만들게 된 것입니다.



♠ 티라미수 ♠

진한 커피 맛과 크림 치즈 맛이 잘 어우러진 티라미수는 어떤 이야기를 가지고 있을까요?

먼저 티라미수란 말은요.. "끌어올리다"란 뜻의 티라레(tirare)와 '나를'의 뜻인 미(mi)와 '위로'라는 뜻인 수(su)가 복합돤 이태리 어인데요.. 종합적인 뜻은 '기분이 좋아진다'라는 뜻이라고 합니다.

이 이름이 붙여진 이유는 18세기에 이탈리아 베네치아에 부족한 영양분을 보충 시킬 수 있는 디저트라는 이유도 있고 커피가 들어있어 흥분 작용을 하기 때문에 기분이 좋아지는 디저트라는 이유가 있다 합니다.

1980년대에 갑자기 미국과 다른 유럽에 유행을 했다 하는데요.. 지금에 이르러서는 세계 많은 사람들의 사랑을 받고 있는 디저트용 케익입니다.

♠파운드 케익 ♠

부드럽고 촉촉하여 누구나 좋아하는 고급 케익인 파운드 케익 어떤 이야기를 가지고 있는지 알아 볼까요?

기본이 되는 배합은 소맥분, 달걀, 설탕, 버터가 같은 양으로 만들어진 케익입니다.
처음 파운드 케이크를 만든 나라는 영국으로 중량은 1파운드(453.6g)이라 하여 이름도 파운드 케이크이라 부르게 되었답니다. 그러나 이 케이크의 이름은 세계적으로 통일이 되어 있지 않다고 합니다. 프랑스에서는 파운드 케익을 도입했을 때 파운드란 이름을 제외한 케익이라고 부르며 불어 발음인 <까끄>라고 부른답니다. 그리고 독일에서는 발상지의 지명을 따서 영국 풍 과자라는 뜻인 <잉글리셔 쿠헨>이라고 부릅니다.

파운드 케익에는 가운데에 터져 있는 것이 더욱 먹음직스럽게 보여지는데요. 일부러 터뜨리는 이유는요. 파운드 케익이 터뜨려 주지 않고 구우면 불 규칙하게 터집니다. 이왕이면 모양도 예쁘게 하는 것이 좋으므로 굽는 중간에 터뜨려주면 먹음직스러운 케익이 되죠..
♠ 슈크림 ♠

조그맣고 동그란 반죽에 크림을 더해 입에 넣으면 사르르 녹는 슈크림.

슈란 프랑스어로 '양배추'라는 의미로 슈크림의 모양이 작고 동글동글하며 표면에 결이 있는 것이 꼭 양배추 같다는 뜻에서 그런 이름이 붙었다고 해요. 원래는 슈라는 것이 원래의 이름이지만 우리나라를 비롯한 일본, 대만 등지에서 주로 슈크림이라고 부르고 미국에서는 퍼프크림(Puff cream)이라고 부른다고 해요.

이 슈에 들어가는 크림은 주로 커스터드 크림을 사용하는데 요새는 보통 설탕을 첨가한 생크림을 많이 넣기도 합니다.

슈는 18세기경 어느 기술자가 처음 발견하게 되었는데요, 커다란 파이반죽을 굽다가 겉은 잘 구워졌으나 속 반죽은 덜 구워진 것을 보고 아까운 마음에 계란을 혼합하여 다시 오븐에 굽게 되었는데 이것이 바로 슈반죽이었다고 합니다


제발살려주세요 ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ내공잇는거다드릴게요 25요

제발살려주세요 ㅠㅠㅠㅠㅠ죽는사람살려준다치고요

번역기사절이고 정확하게해주세요 ㅠㅠㅠㅠㅠ부탁드림...

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♠ hemp cloth eagles ♠
The hemp cloth eagle where the taste which is light is the superb article. Enjoys with the breakfast of the United States and Deyo which is a bread which eats. The doughnut and the shape resemble and the surface and inside of job one golden color, and recording which will chew the deep taste is feature. The origin of the hemp cloth eagle knows the United States by the way does. The hemp cloth eagle comes from before 2 millenniums electrolysis and is Jew's traditional bread. Is a bread where the quality of the nation which is frugal questions a taste and a practicality is put in like that. Like that hemp cloth eagle should have come in into the United States how, there is analysis of 2 kind. One kind the hemp cloth eagle the obstruction room, Deyo which is a point which is a carbohydrate. In Americans who annoy to obesity popularity [et] is a [u] thing with the quite grateful bread. Also one cause Jews' influence being gradually magnified in the United States, according to the demand increases and big figure also is one crawls. Initially technical exper bread of the Poland country the emperor [cyang] the cow [pul] praises the [ley] skis at 1683 and that the hemp cloth eagle becomes known to the world, from roasts is originated. [cyang] The emperor to make the bread make which resembles the stirrup shape which technical exper the bread which is an expert of horseback riding but rolls up.
♠ motes attempt ♠
The mote where the deep coffee taste and cream cheese taste harmonize well the attempt will be having what kind of talk and peels? First the mote the attempt column end. " " where takes up; Column the mote of intention the [ley] (tirare) comes ' ' where will carry; America which is a justice intention (mi) comes ' Comfort ' The possibility of being an intention which is (the SU) composition [twan] Deyo which is Italy [e]. The intention which is synthetic ' ' where the feeling gets better; As the intention which is does. The reason where this name comes to attach is the reason which is a dessert will be able to supplement the nutrient which in 18th century is insufficient in Italy Venezia and the coffee is included and excitation action there is a reason which is a dessert where the feeling gets better because of description below. At 1980's in suddenly with the United States becomes popular different Europe and Deyo. Reaches to a now and the world is dessert [khey] [ik] who earns the love of the many people.
♠ pound [khey] [ik] ♠
Have the pound [khey] [ik] what kind of talk which is high-class [khey] [ik] whom about under the arrowhead arrowhead anyone likes softly, will try to know? Blending where becomes the basic wheat minute, the egg and the sugar, is [khey] [ik] whom comes to make with the sheep where the butter is same. Initially the country which made the pound cake 1 pound in weight (453.6g) this did in Great Britain and name the pound cake was made to call. But the name of this cake says that is not becoming the unity world-wide. Pound [khey] will ripen from France and when introducing, as [khey] [ik] who excepts the name which is a pound calls and swells up is a pronunciation, calls. And picks the distinction of the cradle from Germany and is an intention which is a British wind cookie calls. To pound [khey] [ik] Deyo where breaking in middle comes to seem more appetizingly. The reason which breaks intentionally. Pound [khey] [ik] is not and to break roasts and to under fire rule breaks. When also the shape which when is this king doing pretty to break is good on the center which roasts, appetizing [khey] [ik] [toy] [cyo].
♠ shoe creams ♠
Becomes worse the cream in small round dough and puts in the mouth and the shoe cream which melts gently. With French which is a shoe ' Cabbage ' The shape of the shoe cream decease will be round with meaning which is and will be round does and being wave in the surface does the cabbage is certainly same like that name stuck from intention. The original the fact that is a shoe is name of original but from the United States and Japan including our country, as the shoe cream calls mainly from Taiwan etc. and ladles says that the [phu] cream (Puff cream) as calls. The cream which enters into this shoe mainly big the fortress which uses the [su] [tu] cream plentifully putting in, does the shank rim which adds the usual sugar. The shoe around 18th century which technical expert will be made to discover initially and but, huge pie dough bend the surface comes to roast well but the inside dough will take and the fact that comes to roast and sees mixes, this which becomes bend in the oven but rightly was shoe dough does the egg in precious mind and

 

꾀나 기네요 ..

 

[]<<이거는 모름

2009.08.18.

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