NAVER

질문 영어해석부탁드립니다. sour mash 관련
헤어오브더독 조회수 1,542 작성일2010.07.01

사워매쉬에 대한 영어사전인데요 영어실력이 없다시피해서 사전을 찾아봐도 막막...-_-;

간단히라도 좋으니 부탁드려요.ㅠ

빨간색 부분만이라도 해석부탁드려요.

 

 

 

Sour mash is the name for a process in the distilling industry that uses material from an older batch of mash to start fermentation in the batch currently being made, analogous to the making of sourdough bread.

 

It was developed by either Dr. James C. Crow or Dr. Jason S. Amburgey while they were working at the Old Oscar Pepper Distillery (now the Woodford Reserve Distillery) in Woodford County, Kentucky.[1] Sour mash is not a type or flavor of whiskey, as is commonly thought.

 

In the sour-mash process, the mash - a mixture of grain, malt and water is conditioned with some amount of spent mash (previously fermented mash that has been separated from its alcohol).

 

Spent mash is also known as spent beer, distillers' spent grain, stillage, and slop or feed mash, so named because it is used as animal feed.

 

The acid introduced by using the sour mash controls the growth of bacteria that could taint the whiskey and creates a proper pH balance for the yeast to work. An established and active strain of live yeast is introduced into the mash that is to be fermented.

 

By using an established and known fermented "sour", this fermentation process controls the introduction and growth of foreign bacteria and yeasts that could damage the whiskey, and improves the consistency and quality of the liquor, so that every bottle tastes as close to the same as possible.

 

Sour mash is popular in bourbon whiskey and Tennessee whiskey

 

 

 

프로필 사진

답변자님,

정보를 공유해 주세요.

2 개 답변
1번째 답변
프로필 사진
taeg****
고수
영어 독해, 읽기, 영어문법, 번역, 통역 분야에서 활동
본인 입력 포함 정보

Sour mash is the name for a process in the distilling industry that uses material from an older batch of mash to start fermentation in the batch currently being made, analogous to the making of sourdough bread.

사우어 매쉬란 증류공업의 한 과정에 대한 이름으로 더숙성된 엿기름 물 솥에서 나오는 원료를 사용하여 최근에 만들어지고 있는 그 솥에서 숙성하기 시작한다. 발효한 빵반죽으로 빵으로 만드는 것과 유사하다.

 

* 사워 매시 (위스키 등의 증류에 쓰는 산성 맥아즙) 3. 매시, 엿기름 (위스키·맥주의 원료)
a fresh batch of dough갓 만든 1회분(의 빵반죽)
a batch of letters한 묶음의 편지. 일괄 처리([컴퓨터]) batch processing

analogous to…와 비슷한.

 

It was developed by either Dr. James C. Crow or Dr. Jason S. Amburgey while they were working at the Old Oscar Pepper Distillery (now the Woodford Reserve Distillery) in Woodford County, Kentucky.[1] Sour mash is not a type or flavor of whiskey, as is commonly thought.

  Dr. James C. Crow 혹은 Dr. Jason S. Amburgey에 의해서 개발되었는데, Kentucky주 Woodford County(군)에 있는 Old Oscar Pepper Distillery 옛날 오스카 후추 증류소(지금은 the Woodford Reserve Distillery)에서 근무하고 있을 때였다.[1] 사우어 매쉬는 전형적인 위스키 맛이 아니다. 일반적으로는 위스키 맛으로 생각하고 있다.

 

In the sour-mash process, the mash - a mixture of grain, malt and water is conditioned with some amount of spent mash (previously fermented mash that has been separated from its alcohol).

 사우어 매쉬 과정에서, 매쉬란 곡물, 엿기름과 물을 혼합한 것으로 일정량의 사용한 매쉬(이전에는 알콜에서 분리된 발효 매쉬)을 사용하여 만들어진다.

 

a spent force 더 이상 권력[영향력]이 없는 사람[집단]

condition : …의 생존에 절대 필요하다; (사정 등이) 결정[좌우]하다

Spent mash is also known as spent beer, distillers' spent grain, stillage, and slop or feed mash, so named because it is used as animal feed.

사용후 매쉬는 사용후 맥주, 증류기의 사용후 곡물,  ( 등을 얹는) 낮은 받침대 , 그리고 술찌끼 혹은 사료용 매쉬로 알려져 있으며 동물 사료로 사용되어지기 때문에 그렇게 이름붙여졌다.

 

 Spent substances or containers (사용후 물질 혹은 사용후 용기) have been used and cannot be used again.

 

  • Sour mash - Wikipedia, the free encyclopedia  Spent mash is also known as spent beer, distillers' spent grain, stillage, and slop or feed mash, so named because it is used as animal feed. The acid introduced by using the sour ...

 

 

The acid introduced by using the sour mash controls the growth of bacteria that could taint the whiskey and creates a proper pH balance for the yeast to work. An established and active strain of live yeast is introduced into the mash that is to be fermented.

 사우어 매쉬를 사용함으로써 창출되는 그 신맛은 박테리아 증가를 조절하여 위스키 오염을 막게 해주며 효모가 활동할 수 있도록 적절한 pH 균형을 창출한다. 살아있는 효모를 가진 확립되고 활동적인 품종은 발효과정을 거친 매쉬에 도입된다.

 

strain2 1 종족, 혈통, 계통   2 변종(變種), 품종(品種), 특징, 기질  

 

By using an established and known fermented "sour", this fermentation process controls the introduction and growth of foreign bacteria and yeasts that could damage the whiskey, and improves the consistency and quality of the liquor, so that every bottle tastes as close to the same as possible.

확립되고 정평있는 발효 "사우어"를 사용함으로써, 이러한 발효과정이 이종 박테리아와 효의 도입과 성장을 조절하며 위스키의 손상을 막을 수 있게 해준다. 음료의 농도와 질을 개선한다. 그리하여 모든 병에서 가능한한 같은 정도의 엇비슷한 맛을 내게 된다.

 

Sour mash is popular in bourbon whiskey and Tennessee whiskey.

사우어 매쉬는 버본 위스키나 테네시 위스키에 인기가 있다. 

 

사우어 매쉬란 매쉬(발효)의 방법중 하나입니다...스위트매쉬와 사우어 매쉬가 있습니다....동양에서는 스위트 매쉬법을 많이 사용하고 서양에서는 사우어 매쉬를 많이 사용합니다...몰트님이 말한것처럼 발효를 시키고 나면 남는 찌꺼기를 모아서 놔 두었다가 다음번에 발효할때 첨가해서 또 사용하는 것입니다.. http://cafe.daum.net/whiskyinthejar   술의 세상

사우어 매쉬법이란: backset이란 방법을 사용한다. backset이란 산미료를 사용하는데 위스키를 만들때...
보리나 옥수수등의 재료를 분쇄해서 뜨거운 물이랑 반죽을 하게 되면 녹말이 당분으로 변화를 하게 됩니다.
여기다가 물을 부어서 2차 발효를 하게 되는데 이과정이 맥주를 만드는 것과 같다....어느정도 발효가 되고 나면 걸러서 맑은 물을 증류기에 넣어서 증류를 한다.....거를때 남은 찌꺼기를 모아두었다가 다음번에
발효할때 같이 넣어서 발효를 하는 방법을 사용한다... 주로 미국 남쪽에서 사용하는 방법이며 제가 생각하기로는 옥수수를 많이 사용하다 보니 녹말이 당분으로 잘변화하지 않으므로 사용하는것으로 알고 있습니다.. 그래서 버본이 다른 위스키에 비해서 당도가 높아지는 것으로 추정됨..... tp://cafe.daum.net/foreverjrobin   Bartender&Cocktail

2010.07.01.

  • 채택

    질문자가 채택한 답변입니다.

도움이 되었다면 UP 눌러주세요!
UP이 많은 답변일수록 사용자들에게 더 많이 노출됩니다.
2번째 답변
프로필 사진
초록
수호신
영어작문 2위, 번역, 통역 5위, 영어 독해, 읽기 11위 분야에서 활동
본인 입력 포함 정보

Sour mash is the name for a process in the distilling industry that uses material from an older batch of mash to start fermentation in the batch currently being made, analogous to the making of sourdough bread.

시큼한 누룩은 오래된 매시 분으로부터 재료를 이용하여 현제 만들어진 그 분에서 발효를 시작하는 증류주 산업에서 공정에 대한 이름으로, 효모 빵을 만드는 것과 유사하다. 

* 위스키를 만들 때, sour mash(시큼한 누룩)과 fresh mash(싱싱한 누룩) 두가지를 씁니다.

 

It was developed by either Dr. James C. Crow or Dr. Jason S. Amburgey while they were working at the Old Oscar Pepper Distillery (now the Woodford Reserve Distillery) in Woodford County, Kentucky.[1]

그것은 제임스 C 크로우 박사와 제이슨 S 앰버지 박사에 의해서 그들이 켄터키주의 우드포드군에 있는 올드 오스카 페퍼 술 제조사(지금은 우드포드 리저브 술 제조사)에서 일하는 동안에 개발되어졌습니다.

 

Sour mash is not a type or flavor of whiskey, as is commonly thought.

시큼한 누룩은 일반적으로 생각되듯이 위스키의 종류나 맛이 아닙니다.

 

In the sour-mash process, the mash - a mixture of grain, malt and water is conditioned with some amount of spent mash (previously fermented mash that has been separated from its alcohol).

시큼한 누룩 공정에서 곡식, 몰트 그리고 물의 혼합인 누룩은 사용된 누룩(알콜로부터 분리되어진 이전에 발효된 누룩)의 얼마만한 양을 가지고 조건이 결정됩니다.

 

Spent mash is also known as spent beer, distillers' spent grain, stillage, and slop or feed mash, so named because it is used as animal feed.

사용된 누룩은 또한 사용된 맥주, 술제조자의 사용된 곡식, 받침대 그리고 찌꺼기나 여물 누룩으로 알려지는데, 즉, 그것이 동물 먹이로 사용되어지기 때문에 이름이 붙여집니다. 

 

The acid introduced by using the sour mash controls the growth of bacteria that could taint the whiskey and creates a proper pH balance for the yeast to work.

시큼한 누룩을 사용하여 도입되는 산은 위스키를 오염시킬 수 있었던 박테리아의 성장을 조정하고 효모가 일하는데 적당한 페하의 균형을 만듭니다.

 

An established and active strain of live yeast is introduced into the mash that is to be fermented.

확립되고 활동적인 살아있는 계통의 효모는 발효되어져야 할 누룩 안으로 도입되어집니다. 

 

By using an established and known fermented "sour", this fermentation process controls the introduction and growth of foreign bacteria and yeasts that could damage the whiskey, and improves the consistency and quality of the liquor, so that every bottle tastes as close to the same as possible.

확립되고 알려진 발효 "신"누룩을 사용하므로써, 이 발효 과정은 위스키에 손상을 줄 수 있는 외부 박테리아와 효모의 도입과 손상을 조정하고, 술의 일정성과 품질을 개선하여 모든 병들이 가능한한 거의 같도록 맛을 내게 합니다.

 

Sour mash is popular in bourbon whiskey and Tennessee whiskey

시큼한 누룩은 버번 위스키와 테네시 위스키에서 유명합니다.

2010.07.01.

도움이 되었다면 UP 눌러주세요!
UP이 많은 답변일수록 사용자들에게 더 많이 노출됩니다.