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질문 영작 좀 부탁드려요~
maybee 조회수 1,641 작성일2008.06.01

 

 

mutjinberemo님 안녕하세요~

영작에 어려움을 겪던 중 영작 부분에서 mutjinberemo님이 전문가시라는 말을 들었어요~

영작 좀 부탁드립니다.

 

 

최고급 고기와 커피, 그리고 천연 아이스크림을 저렴하게 즐길 수 있는 행복한 나라 브라질, 브라질은 먹고 놀면서 여행하기에 정말 좋은 나라입니다.


 브라질의 식사는 짜고, 올리브유가 많이 들어가는데 이는 브라질이 열대 국가이기 때문에 땀으로 빠져나간 분의 보충과 식물성 지방의 섭취를 위해서입니다.


첫날 ~를 여행한 뒤 리우 데 자네이로에 위치하고 있는 ‘포르카오 리오’에서 저녁 식사를 하겠습니다. 현지인들은 ‘포르카오 리오’를 ‘복돼지 식당’이라고 부르는데 부시 대통령을 비롯한 유명 인사들이 방문했던 명소입니다.

해변가에 자리잡은 식당에서는 리우의 명소인 팡데아수카르가 멀리 보이고, 코르코바도 언덕의 예수상이 보이기도 하니 눈과 입이 함께 즐거운 식사가 될 수 있을 것입니다.



식당은 뷔페식으로 되어 있습니다. 한 쪽 구석에 다양한 종류의 야채와 스시, 밥 등이 놓여 있는 기다란 테이블이 있으니 테이블에 있는 접시를 들고 자유롭게 음식을 담아오시면 됩니다. 한가지 팁을 알려드리자면 미나리 비슷하게 생긴 야채에 올리브 오일을 잔뜩 뿌리고 검은 식초를 약간 첨가해서 드시면 고기의 맛을 즐기기에 가장 좋은 배합이 됩니다.


슈하스코는 1미터 정도 되는 길다란 꼬챙이에 굵은 소금으로 간을 한 쇠고기나 돼지, 닭, 양고기 덩어리를 꿰어 숯불에 돌려가면서 굽는 요리입니다. 원하는 부위를 찍으면 알아서 썰어줍니다. ‘삐까냐’라는 부위는 특히 인기가 좋은데 쫄깃쫄깃 씹히는 맛이 일품이니 꼭 드셔보시기 바랍니다.

식사를 하시면서 한가지 주의하셔야 할 사항은 식당에 가시면 테이블에 동그란 종이가 있는데 계속해서 고기를 받고 싶으면 녹색으로 그만 먹고 싶으면 빨간색으로 돌려 놓아야 합니다.


둘째날 점심은 DINE'S HAMBURGER에서 먹겠습니다.


셋째날 점심으로 먹을 훼이조아다입니다.

훼이조아다는 콩과 고기를 함께 끓인 것으로 대표적인 브라질 요리입니다.

과거에 브라질의 흑인 노예들이 만들어 먹던 음식에서 유래했습니다. 노예들은 먹을 것이 부족하였기 때문에 농장 주인들이 먹지 않고 버린 돼지꼬리 귀, 족발 등을 페이조(feijo)라고 하는 검은콩과 함께 삶아 먹었다고 합니다. 요즘은 여러 가지 고기·소시지 베이컨 등과 야채를 넣어 다양한 맛을 냅니다. 보통 수요일과 토요일 점심에 먹는데, 칼로리가 높고 소화되는데 오래 걸리기 때문입니다.

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1 개 답변
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mutj****
우주신
번역, 통역 2위, 무역, 비즈니스 영어 8위 분야에서 활동
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최고급 고기와 커피, 그리고 천연 아이스크림을 저렴하게 즐길 수 있는 행복한 나라 브라질, 브라질은 먹고 놀면서 여행하기에 정말 좋은 나라입니다.

 

The Brazil where you can enjoy the best quality of mean with coffee and natural ice cream with inexpensive price... Brazil is a good country to travel around while you enjoy to eat and having fun.


 브라질의 식사는 짜고, 올리브유가 많이 들어가는데 이는 브라질이 열대 국가이기 때문에 땀으로 빠져나간 분의 보충과 식물성 지방의 섭취를 위해서입니다.

 

Meals (Food)  in Brazil  is salty and contains a lot of olive oil and this is because the Brazil is a tropical country and the salt which had escaped from our body due to swet is required to be replaced and to take some vegetable oil.


첫날 ~를 여행한 뒤 리우 데 자네이로에 위치하고 있는 ‘포르카오 리오’에서 저녁 식사를 하겠습니다. 현지인들은 ‘포르카오 리오’를 ‘복돼지 식당’이라고 부르는데 부시 대통령을 비롯한 유명 인사들이 방문했던 명소입니다.

해변가에 자리잡은 식당에서는 리우의 명소인 팡데아수카르가 멀리 보이고, 코르코바도 언덕의 예수상이 보이기도 하니 눈과 입이 함께 즐거운 식사가 될 수 있을 것입니다.

 

After we've traveled around the ~~~, we are going to have our dinner at the "Porcao Leo".  Local people call the "Porcao Leo" as 'Fortune Pig Restaurant' and this is a famous place where many famous people had visited including the President George Bush.  At the restaurant which is located by the beach, the '팡데아수카르' which is a famous place in Leo (?) can be seen in distance and the statue of Jesus Christ on the 'ㅗ르코바도' is visible too and I can assure you that this would be the meal to please both your eyes and your mouth too.

 



식당은 뷔페식으로 되어 있습니다. 한 쪽 구석에 다양한 종류의 야채와 스시, 밥 등이 놓여 있는 기다란 테이블이 있으니 테이블에 있는 접시를 들고 자유롭게 음식을 담아오시면 됩니다. 한가지 팁을 알려드리자면 미나리 비슷하게 생긴 야채에 올리브 오일을 잔뜩 뿌리고 검은 식초를 약간 첨가해서 드시면 고기의 맛을 즐기기에 가장 좋은 배합이 됩니다.

 

The restaurant is designed to offer buffet styleed food and on one of the corner, there is a long table where various kind of vegetables, sushi (Fresh sliced raw fish) and boilled rice are displayed and you can pick up one of the dishes from the table and can pick up the food you like as much as you want to as you are pleased. Well, one good tip would be that there is a vegetable which is shaped like parsley, get some of them on your dish, sprinkle plenty of olive oil and then if you take it by adding a small portion of black coloured vinegar, that will be a perfect mixture to enjoy the taste of your meat.

 


슈하스코는 1미터 정도 되는 길다란 꼬챙이에 굵은 소금으로 간을 한 쇠고기나 돼지, 닭, 양고기 덩어리를 꿰어 숯불에 돌려가면서 굽는 요리입니다. 원하는 부위를 찍으면 알아서 썰어줍니다. ‘삐까냐’라는 부위는 특히 인기가 좋은데 쫄깃쫄깃 씹히는 맛이 일품이니 꼭 드셔보시기 바랍니다.

 

'슈하스코' is the dish they roast meat while they keep turning over the heat from  charcol fire by inserting loaves of various kind of salted meat like beef, pork, poultry, lamb, etc. into the long owl.  If you indicate ( or poke) the part you want to eat, they would slice that portion for you. The part which is called as '삐까냐' is especially popular and the chewy taste is really excellent and I would like to recommand all of you to make sure  to try it.

 

식사를 하시면서 한가지 주의하셔야 할 사항은 식당에 가시면 테이블에 동그란 종이가 있는데 계속해서 고기를 받고 싶으면 녹색으로 그만 먹고 싶으면 빨간색으로 돌려 놓아야 합니다.

 

One thing that you would have to be careful while you enjoy your meal would be when you go to the restaurant, there are round papers on the table and when you want to continue to eat the meat, you should turn that papaer green side up and if you do not want to eat anymore, then you should turn that paper red side up.


둘째날 점심은 DINE'S HAMBURGER에서 먹겠습니다.

 

On the second day, we shall eat the lunch at the DINE'S HAMBURGER.


셋째날 점심으로 먹을 훼이조아다입니다.

 

This is the '훼아조아다' which we shall eat as lunch on third day.

 

훼이조아다는 콩과 고기를 함께 끓인 것으로 대표적인 브라질 요리입니다.

 

'후ㅡㅔ이조아다' is a kind of soup of which beans and meats are boilled together and this is one of the representable food of the Brazil.

 

과거에 브라질의 흑인 노예들이 만들어 먹던 음식에서 유래했습니다. 노예들은 먹을 것이 부족하였기 때문에 농장 주인들이 먹지 않고 버린 돼지꼬리 귀, 족발 등을 페이조(feijo)라고 하는 검은콩과 함께 삶아 먹었다고 합니다. 요즘은 여러 가지 고기·소시지 베이컨 등과 야채를 넣어 다양한 맛을 냅니다. 보통 수요일과 토요일 점심에 먹는데, 칼로리가 높고 소화되는데 오래 걸리기 때문입니다.

 

This food is origined from the food the black slaves of Brazil used to eat previously.  Thse slaves didn't have enough food to eat and they had to eat tails, ears and legs of pig of which the owners of farms didn't eat and trow away by boilling them with black beans which is called Feijo.  These days, they provide various kind of taste by putting sosages, bacon and vegetables.  Normally, they eat this on Wednesdays and Saturdays as their lunch and it is because the calory of this food is high and take long time to get them digested.

 

 

* 여행사 에서 근무 하시는분 같은데, 귀중한 자료를 번역 해드렸으니, 브라질 관광을 시켜주실꺼죠?

2008.06.02.

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